Безплатна доставка над 180лв.
Телефон
0887 700 200

Сервиз

Над 70% от продуктите, които продаваме са Eco-friendly и притежават различни сертификати NordicSwan, EU Ecolabel и други. Стремим се да насърчаваме нашите клиенти да бъдат отговорни към околната среда и им помагаме да намалят въглеродния отпечатък от дейността си.

Ние предлагаме топ 20 от най-утвърдените световни производители. Добре познати марки, гаранция за високо качество и професионализъм. Цялото ни портфолио се базира на доказани фирми с дългогодишна история.

Пълно техническо обслужване – сервизните ни техници извършват първоначални монтажи и регулярно обслужване на дозиращите устройства. Програмиране и настройки на дозиращи и перилни системи, както и монтаж, сервиз и доставка на резервни части на предлаганото от нас оборудване и машини.

Обучение и тренировъчни програми – предлагаме първоначално обучение,
последващи консултации и регулярни трейнинги за правилната употреба на
продуктите, новите методи и стандарти, както и трикове за по-ефективна и ергономична работа.

Регулярни визити и следене на разходите с цел оптимизиране и рентабилност. Разработваме индивидуални хигиенни програми, програмираме и изготвяме перилни програми съобразени с нуждите на клиента и спецификата на прането и консултираме при възникнали въпроси.

Електронно централизирано фактуриране за корпоративни клиенти – намалява оперативните разходи на нашите клиенти, като в същото време намалява и човешките грешки по време на ръчното въвеждане на всяка фактура.

24 ч срок на доставка за редовни клиенти. Навременни доставки и постоянни количества на склад от богатата ни гама, за да нямате стресови ситуации с липса на
стока и забавяне на доставките.

Затворен цикъл – пълната гама продукти от една ръка. Всичко необходимо за вашия бизнес от един доставчик – намалявате броя на контрагентите си и работите с коректен и надежден партньор в наше лице.

Количка
Вход

Все още нямаш акаунт?

Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.
Shop
0 Wishlist
0 продукта Cart
My account