Безплатна доставка над 180лв.
Телефон
0887 700 200

История

1990

Ние сме семейна фирма основана през 1990 г и след повече от 30 години можем да кажем, че сме успяли да се утвърдим като лидер на пазара на професионалната хигиена.

Фирмата ни стартира с професионални почистващи препарати на американската фирма Johnson Wax Professional. Ние бяхме първия дистрибутор и така да се каже пионери в този бранш на българския пазар в едно доста трудно време на промени.

1995

Постепенно трупайки опит и клиенти успяхме да се развием и през 1995 – 1998 г да наложиме и други марки на българския пазар като Vileda Professional и TORK.

Утъпкахме пътя на други мултинационални фирми, които последваха примера ни като Henkel Ecolab и макар и конкуренти тогава сега в глобалната дистрибуторска мрежа на INPACS ние вече сме партньори.

2003

Непрестанното ни желание да задоволим напълно нуждите на нашите клиенти и да затворим пълния цикъл ние непрестаннно добавяме през годините още и още брандове и продукти, на водещи фирми.

Така стремейки се все повече към немско качество през 2003 г добавихме фирми като KIEHL, Dr.Schnell и Tana Werner&Mertz

2005

А няколко години по-късно през 2005 г и 2006 г  поехме и престижните немски производители на оборудване Meiko, Küppersbusch и STAHL.

2007

Две години по-късно през 2007г в семейството ни влезе и немския производител на конвектомати Eloma. 

2015

През април 2015 г., сме пълноправен член INPACS - най-голямата асоциация на дистрибутори на професионални продукти за почистване и хигиена в Европа. 

Също така нашето портфолио се увеличи с качестваните продукти на Rubbermaid, Haug, Vikan и Vermop.

Дългогодишният слоган на фирмата „№1 в професионалната хигиена“  придобива глобален аспект в новото ни мото „№1 в професионалния бизнес“. Нашият успех се дължи на упоритата ни работа и стремежа ни да надхвърлим очакванията на нашите клиенти.

Предлагайки продукти на водещи световни компании с висок професионализъм и индивидуален подход към клиента, ние осигуряваме всичко необходимо при минимални усилия, средства и време.

Дългогодишния ни опит и коректното ни отношение ни прави предпочитан и надежден партньор.

Защо да изберете нас?

Ние подбираме най-добрите продукти за вас от всички брандове и по този начин можем да ви предложим цялостни решения – един партньор, безброй продукти.

Ние предлагаме индивидуално разработени системи съобразно вашите нужди. Нашите програми са разработени специално за вас, за да можем да ви предложим точното решение за вашия бизнес. Доверявайки доставките и сервиза на нас вие печелите спокойствие, за да се фокусирате върху истински важните неща – да обслужвате вашите клиенти.

Ние притежаваме готови решения и НОУ-ХАУ, не случайно сме 30 години на пазара. Доверието, което сме изградили се базира на нашите професионализъм и коректност. Ние влагаме знание и усърдие във всеки детайл. Непрестанно се развиваме и усъвършенстваме нашите програми, услуги и продукти.

Изградили сме затворен цикъл – всичко необходимо от една ръка. Работейки с нас вие съкращавате листа с доставчици и оптимизирате вашите процеси. Нашият опит и иновации ни позволява да оптимизираме процесите.

Отдел обслужване на клиенти и сервизните ни инженери от техническия отдел са постоянно на ваше разположение, подпомагайки вашата работа.

С правилния партньор в наше лице вие може да сте сигурни за безпроблемното протичане на работния процес.

"Веедик" се сертифицира по ISO 9001:2008

"Веедик"  - пълноправен член на INPACS/Igefa от април 2015

"Веедик" - един от учредителите на Българска Асоциация Почистване

"Веедик"  - със сертификат коректна фирма 2015 г 

"Веедик" - един от първите клубни членове на Master's Business Club

Управителя на "Веедик" - сред първите членове на SKAL България

Статия относно "Веедик" по случай 25 - тата годишнина на фирмата в INPACS Newsletter 7 - 2015 - Member News

Този онлайн магазин е създаден по проект BG-RRP-3.005-1923-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “, реализиран от Веедик ООД и e с финансовата подкрепа на Механизма за възстановяване и устойчивост по програма за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ от Национален план за възстановяване и устойчивост.

Количка
Вход

Все още нямаш акаунт?

Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.
Shop
0 Wishlist
0 продукта Cart
My account