Новини

Новата количка от Vikan – HyGo

По-малко прилича на количка за почистване
и повече на постоянен спътник.

Където и да отидеш, HyGo™

Запознайте се с мобилна станция за почистване, кoято много ще заобичате.
Никога не е имало спътник толкова надежден, организиран и винаги до Вас. HyGo е умело проектирана количка с повърхности, съвместими с контакт с храни. Това и толкова повече, за да Ви спечели.

 

Построена с цел.

За да направят HyGo толкова отговаряща на нуждите и правилна, Vikan отидоха до източника. Тя е щателно проектирана в сътрудничество с професионалисти от индустрията, за да се гарантира, че ще отговори директно на техните специфични нужди. Резултатът е почистваща станция, която оптимизира ефективността на почистването и спомага за поддържането на високи хигиенни стандарти.

Създадена, за да се движи.

С многопосочни колела HyGo осигурява безпроблемна маневреност. Тя се плъзга плавно над препятствия като дренажи и прагове на вратите, плюс всички видове подови настилки, за да насърчи по-бързи и по-ефективни работни процеси за почистване.

Повишаване на ефективността

Време е да прекарвате по-малко време в търсене, транспортиране и съхранение на инструментите за почистване. С HyGo наоколо инструментите остават организирани и лесно достъпни, намалявайки загубените минути и усилия.

Предлага се в шест цвята.

С цвета идва и индивидуалността. Но по-важното е, че предлагаме шест различни възможности за избор в подкрепа на цветово кодирана зона и планове за разделяне на задачите за подобрено предотвратяване на замърсяването.

Здрава, елегантна конструкция.

HyGo е разработенa за използване във взискателни среди, където хигиената е от решаващо значение. Тя може да се похвали със здрави повърхности за съхранение, способни да транспортират тежки почистващи материали, включително туби препарати. Също така разполага с гладки повърхности, заоблени ръбове и минимален брой точки на пресичане, за да позволи бързо и ефективно обеззаразяване.