Новини

COLUMBUS X 500 X 500/S – СЕРИЯТА X 500 EXCENTER МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ И НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

X 500 X 500/S EXCENTER 

Моделите  X 500 Columbus предлагат всички типични ексцентрични предимства за качествена работа и бърза работна скорост дори и в ъглите на помещенията и така поставят изцяло нови стандарти при машините Columbus. Създадени да бъдат ергономични, безшумни и с ниско ниво на вибрации с иновативни функции, които радикално опростяват транспорта им. Нископрофилният модел дава възможност за още повече ефективност и рентабилност.

Много удобна за транспортиране основната част на машината може да се раздели от шасито без инструментите и лостовете за бързо затягане се използват като удобни дръжки за пренасяне. Така се намалява тежестта  с 35 кг.

Ергометричната водеща лента и при двата модела се регулира според индивидуалните нужди и се заключват във всички позиции. Захранващият кабел е в ярко червено изработен от здрав материал  PU, който ефективно предпазва вътрешните кабели от повреда.

Моделите разполагат с ъглови поставки , които спомагат за бързо и ефикастно почистване на ъглите в помещенията. Бронята осигурява оптимална защита за корпуса на машината както и за ъгли и первази. Подложката осигурява лекота, комфорт и гъвкавост при работа. И двата модела отбелязват по отношение на разходите – ефективност.

повече информация